Dodavatel Estetické Medicíny: Beauty Active

O Nás: Představení Beauty Active

Beauty Active je významným dodavatelem estetické medicíny ve střední Evropě. Společnost nabízí široký sortiment produktů zaměřených na estetickou medicínu, kosmetiku a ortopedii. S platným povolením Státního úřadu pro kontrolu léčiv k distribuci léčivých přípravků a zdravotnických prostředků se Beauty Active zaměřuje na distribuci kvalitních a ověřených značek a produktů ve čtyřech zemích.

Portfolio Produktů

Dermální Výplně a Estetické Produkty

Beauty Active nabízí širokou škálu dermálních fillerů a injekčních výplní s obsahem kyseliny hyaluronové. Mezi výrobce, jejichž značky společnost distribuuje, patří Allergan, Croma, Teoxane, Merz Pharma a Galderma. Tyto produkty jsou prověřené a certifikované, což zajišťuje jejich kvalitu a bezpečnost při použití.

Kosmetické Přípravky pro Péči o Pleť

Kosmetické produkty jsou důležitou součástí portfolia Beauty Active. Hlavní značkou v oblasti kosmetiky je Filorga, která nabízí peelingové preparáty pro profesionální péči o pleť. Produkty jsou vhodné jako doplněk k estetickým procedurám a pomáhají zlepšit vzhled a zdraví pleti.

Preparáty pro Ortopedii

Kromě estetických a kosmetických produktů zahrnuje nabídka Beauty Active také preparáty pro podporu pohybového aparátu, které jsou využitelné v ortopedii. Tyto produkty jsou určeny pro odborníky a pomáhají při péči o zdraví pacientů.

Spolehlivé Doručení a Profesionální Služby

Beauty Active se pyšní spolehlivým doručováním zboží do 48 hodin od objednávky. Společnost dodává každý všední den z centrálního skladu v Praze, což zajišťuje rychlé a včasné dodávky. Navíc, logistiku zajišťuje společnost Transmed, která se specializuje na přepravu farmaceutických produktů, čímž je zaručeno dodržení všech předepsaných podmínek.

Další Služby pro Zákazníky

Beauty Active nejen distribuuje produkty, ale také poskytuje poradenství ohledně jejich použití. Společnost úzce spolupracuje s lékaři, klinikami a zdravotnickými zařízeními, čímž zajišťuje dlouhodobé a kvalitní partnerství.

Naše Krédo

Beauty Active se zavázala k poskytování spolehlivých služeb a vysoké kvality produktů za výhodné ceny. Společnost si klade za cíl dlouhodobou spokojenost klientů a podporu jejich růstu prostřednictvím nadstandardních služeb.

Bezkonkurenční Ceny a Široký Sortiment

Díky velkým objemům a centrálnímu logistickému systému dokáže Beauty Active držet ceny svých produktů na přijatelné úrovni. Klienti mohou na jednom místě objednat zboží různých značek, čímž šetří čas i náklady.

Jak Objednat?

Zboží lze jednoduše objednat přes e-shop Beauty Active. Registrace vyžaduje doložení lékařského osvědčení, což zajišťuje, že produkty jsou dostupné výhradně pro odbornou veřejnost. Objednávky jsou obvykle vyřízeny během 24 hodin, což zaručuje rychlé dodání.

Školení a Podpora

Beauty Active připravuje možnost proškolení odborníků na použití nabízených produktů, čímž ještě více podporuje své zákazníky v jejich profesionálním růstu.

Závěr

Beauty Active jako dodavatel estetické medicíny nabízí komplexní a spolehlivé služby pro odborníky v oblasti estetické medicíny, kosmetiky a ortopedie. Díky širokému sortimentu, spolehlivému doručení a profesionálnímu přístupu se stává spolehlivým partnerem pro všechny, kdo hledají kvalitní produkty a služby v této oblasti.

 

Časté dotazy

Jaké produkty nabízíte v oblasti estetické medicíny a ortopedie?

Beauty Active nabízí široký sortiment dermálních fillerů, injekčních výplní a ortopedických preparátů od ověřených značek.

Jak rychle mi bude zboží doručeno?

Objednané zboží je obvykle doručeno do 48 hodin od přijetí objednávky a platby.

Kdo může nakupovat na vašem e-shopu?

Náš e-shop je určen výhradně pro odborníky, kteří jsou oprávněni předepisovat nebo vydávat léčivé přípravky.

Poskytujete také poradenství k použití produktů?

Ano, součástí našich služeb je i poradenství k použití produktů v oblasti estetické medicíny a ortopedie.

Jaké jsou vaše hlavní značky v oblasti estetické medicíny?

Mezi hlavní značky patří Allergan, Croma, Teoxane, Merz Pharma a Galderma, které jsou ověřené a certifikované.